بررسی نکات خرید گوشی که حتماً باید بدانید

351
بررسی نکات خرید گوشی که حتماً باید بدانید

گوشی‌های هوشمند این روزها به بخشی جدایی‌ناپذیر از زندگی ما تبدیل شده‌اند. ما از آنها برای ارتباط، گرفتن عکس، ذخیره اسناد در فضای ابری، گردش در اینترنت و حتی به عنوان پاوربانک برای شارژ گوشی‌های هوشمند دیگر استفاده می‌کنیم. اما پس از آن، با طیف گسترده‌ای از تلفن‌های هوشمند موجود در بازار، پی می‌بریم که تصمیم‌گیری در مورد انتخاب یک گوشی هرگز آسان نیست. در اینجا لیستی از مواردی است که باید قبل از تصمیم به خرید گوشی هوشمند خود در نظر بگیرید. در این نوشته از سایت بریم خرید قصد داریم تا به بررسی سؤالی مهم در رابطه با خرید گوشی بپردازیم. قطعاً برای شما در هنگام خرید گوشی سؤال می‌شود که باید چه نکاتی را در خرید گوشی مدنظر قرار دهید، ازاین‌رو در این نوشته با عنوان بررسی نکات خرید گوشی که حتماً باید بدانید قصد داریم تا این موارد را بررسی کنیم؛ بنابراین اگر به این موضوع علاقه دارید تا پایان این نوشته با ما همراه باشید تا نکات مهمی را یاد بگیرید.

بررسی نکات خرید گوشی که حتماً باید بدانید

کیفیت ساخت

جنس ساخت گوشی یکی از موارد مهم در رابطه بادوام یک گوشی هوشمند است. کل بازار گوشی عمدتاً به دو نوع ساخت تقسیم می‌شود فلزی و پلاستیکی. برخی از آنها حتی دارای پنل‌های با روکش شیشه‌ای هستند، اما آنها بسیار محدود هستند. اگر شما یکی از کسانی هستید که مستعد افتادن گوشی هوشمند خود هستید، بهتر است به سراغ یک گوشی فلزی یا پلاستیکی بروید. این نوع گوشی‌ها می‌توانند از ۲ تا ۳ فوت سقوط کنند و آسیب کمی را تحمل کنند، در حالی که گوشی‌های شیشه‌ای مطمئناً خرد می‌شوند.

نمایش‌دادن

اندازه و وضوح صفحه‌نمایش به نحوه استفاده شما از گوشی هوشمند بستگی دارد. اگر اغلب عکس‌ها یا ویدئوها را ویرایش می‌کنید، یا فیلم‌ها را دانلود و مشاهده می‌کنید، یک صفحه‌نمایش گوشی هوشمند از ۵٫ ۵ اینچ تا ۶ اینچ، وضوح فول‌اچ‌دی یا QHD باید به‌اندازه کافی برای شما خوب باشد. هر چیزی بزرگ‌تر از یک صفحه‌نمایش ۶ اینچی نه تنها گوشی را حجیم می‌کند، بلکه حمل آن را نیز دشوار می‌کند. اگر کاربر معمولی هستید و تا حد زیادی از گوشی هوشمند برای چک‌کردن ایمیل‌ها، چت و مرور برنامه‌های رسانه‌های اجتماعی استفاده می‌کنید، هر چیزی از گوشی‌های ۵ اینچی تا ۵. ۵ اینچی HD یا صفحه‌نمایش فول‌اچ‌دی برای شما عالی است.

پردازنده

قدرت پردازش یک گوشی هوشمند بسته به عوامل مختلفی مانند نسخه سیستم‌عامل، رابط کاربری، bloatware و موارد دیگر از یک دستگاه به دستگاه دیگر متفاوت است. اگر کاربری هستید که پردازش‌های سنگینی مانند ویرایش آنلاین تصاویر/فیلم‌ها/اسناد دارید، بازی‌های سنگین انجام دهید، ویدئوها را پخش می‌کنید یا اغلب از چندین برنامه به صورت هم‌زمان استفاده می‌کنید، گوشی‌های هوشمند با پردازنده Qualcomm Snapdragon 652 یا Snapdragon 820/821 برای شما فضای مناسبی را می‌توانند ایجاد کنند؛ بنابراین باید برای این مورد با توجه به میزان کاربردی که از گوشی خود توقع دارید، برنامه‌ریزی کنید.

دوربین

داشتن تعداد مگاپیکسل بیشتر به این معنی نیست که دوربین گوشی هوشمند بهتر است. چندین مشخصات مانند دیافراگم دوربین، سطوح ISO، اندازه پیکسل، فوکوس خودکار و موارد دیگر نیز ضروری هستند. یک دوربین عقب ۱۶ مگاپیکسلی لزوماً بهتر از یک دوربین ۱۲ مگاپیکسلی نیست. همین نظریه در مورد دوربین جلو نیز صدق می‌کند. تعداد پیکسل بیشتر به این معنی است که اندازه تصویر بزرگ‌تر است که وقتی در یک صفحه‌نمایش کوچک دیده می‌شود واضح‌تر می‌شود. یک علاقه‌مند به عکاسی ممکن است دوربینی با سنسور ۱۲ یا ۱۶ مگاپیکسلی با دیافراگم f/2. 0 یا پایین‌تر برای گرفتن عکس‌های سریع حتی در نور کم بخواهد. حتی با یک دوربین ۸ مگاپیکسلی یا ۱۲ مگاپیکسلی با دیافراگم f/2. 0-f/2. 2 نیز می‌توانید استفاده کنید.

باتری

میزان مصرف باتری از کاربربه‌کاربر دیگر بسته به نحوه استفاده او از گوشی هوشمند متفاوت است. اگر کاربر پر مصرفی هستید و روی برنامه‌ها کار می‌کنید، بازی می‌کنید، ویدئو پخش می‌کنید و موارد دیگر، به سراغ گوشی هوشمندی با حداقل باتری ۳۵۰۰ میلی‌آمپر ساعتی یا بالاتر بروید. اگر کاربر متوسطی هستید، یک گوشی با باتری ۳۰۰۰ میلی‌آمپر ساعتی برای یک روز کامل به‌اندازه کافی خوب است.

حافظه ذخیره‌سازی

بخش بزرگی از فضای ذخیره‌سازی گوشی هوشمند از سیستم‌عامل و برنامه‌هایی که دستگاه از پیش نصب شده است گرفته می‌شود. ۱۶/۳۲/۶۴ گیگابایت یا بیشتر واقعاً با فضای دقیق ذکر شده یکی نیست؛ زیرا در همان ابتدا بخش قابل‌توجهی از فضا به واسطه برنامه‌های پیش‌فرض گوشی پر می‌شود. اگر دوست دارید تعداد برنامه‌های کمتری را در دستگاه‌های خود نگه دارید، می‌توانید از فضای ذخیره‌سازی ۳۲ گیگابایت استفاده کنید. کاربرانی که دوست دارند تعداد برنامه‌های بیشتری را نگه دارند، می‌توانند از انواع ۶۴ یا ۱۲۸ گیگابایتی استفاده کنند. همچنین می‌توانید یک مدل ۱۶ گیگابایتی بخرید که از کارت microSD نیز پشتیبانی می‌کند.

صدا / بلندگو

بلندگوها و کیفیت صدای خروجی از آن می‌تواند پارامتر مهمی برای کسانی باشد که به پخش ویدئوی سنگین یا کنفرانس‌های ویدئویی متکی هستند. اگر به سرگرمی در حین حرکت علاقه دارید، گوشی‌ای بخرید که بلندگوهای جلویی داشته باشد. این کار حتی در حالی که گوشی هوشمند را در حالت افقی نگه می‌دارید، باعث می‌شود تا صدایی واضح از گوشی خود دریافت کنید. اگر زیاد به پخش ویدئو یا کنفرانس ویدئویی علاقه ندارید، یک گوشی معمولی با بلندگوهای پایین باید برای شما بسیار گزینه خوبی باشد.

جک هدفون / پورت USB

پورت‌های گوشی نیز می‌توانند عاملی برای در نظر گرفتن در هنگام خرید باشند. اگرچه این روزها هر دو پورت micro-USB و USB Type-C در تلفن‌های هوشمند موجود هستند، ترجیح داده می‌شود که به USB Type-C سوئیچ کنید نه تنها به این دلیل که اتصال آن آسان است، بلکه برای آینده نیز بهتر است. تعداد بیشتری از گوشی‌های هوشمند شروع به ترکیب استاندارد جدید کرده‌اند. تعداد کمی از جک ۳٫ ۵ میلی‌متری هدفون را کنار گذاشته‌اند.

بررسی نکات خرید گوشی که حتماً باید بدانید

نتیجه‌گیری

در این بلاگ از بخش بلاگ سایت بریم خرید در مورد موضوع بررسی نکات خرید گوشی که حتماً باید بدانید با شما صحبت کردیم و امیدواریم این نوشته برای شما مفید بوده باشد و با استفاده از آن بتوانید یک گوشی هوشمند مناسب برای خود خریداری کنید. در این نوشته به بررسی پارامتر‌های مختلفی در ارتباط با یک گوشی هوشمند پرداختیم که دانستن آنها برای شما در زمان خرید ضروری است. ممنون از شما برای همراهی شما تا پایان یکی دیگر از بلاگ‌ها سایت بریم خرید.

منبع: hdfcbank. com