بیوگرافی حسین عبدالباقی + دلیل فروریختن متروپل
حسین عبدالباقی یکی از سازنده های معروف آبادان بود که از ۸ سال پیش تا به حال در حال ساخت ساختمان و برج های دوقلوی متروپل بود و چندین برج و ساختمان دیگر هم در آبادان ساخت. اگر در شهر آبادان بچرخید، ساختمان های بلندی را می بینید که همگی ساخت حسین عبدالباقی هستند، اما چطور می شود کسی با این همه تجربه و ساختمان هایی که ساخته، در ساخت متروپل اشتباه بزرگ این چنینی داشته باشد؟
با وجود اینکه عبدالباقی ها با رشوه و رانت و پول شویی به سازمان های مختلف، مجوز ساخت ساختمان های بلند خود را دریافت می کردند، اما مردم آبادان عبدالباقی را کسی می دانستند که در حال آبادانی شهر آبادان و ساختن این شهر است اما این سرمایه دار بزرگ هر چقدر جلوتر می رود پروژه های بزرگ تری دریافت می کند و قطعا برای ثروت افروزی وسوسه می شود. عبدالباقی یکی از سرمایه گذاران و سازندگان بلندپرواز است که روز به روز در حال پیشرفت بود و یکی از معروف ترین پروژه های چند صد میلیاردی اش برج های دوقلوی متروپل بود، که در مساحت ۱۰ هزار متر مربع بنا شده بود.
متروپل قرار بود مانند برج های بزرگ دنیا، از طریق پل های شیشه ای به هم وصل شوند و تبدیل به یکی از جاذبه های گردشگری آبادان شوند. اما شما هر کجای آبادان را یک متر بکنید به آب می رسید، یعنی به دلیل آب اروند رود و بهمنشیر بیشتر قسمت های آبادان خاک باتلاقی دارد بنابراین ساخت ساختمان های بزرگ باید بسیار دقیق انجام شود و بهترین مکان برای آن انتخاب شود.
یکی از دلایل ریزش متروپل هم همین نشست بود، یعنی قسمت هایی از ساختمان نشست می کند، بعضی از تیرک ها کج شده و یک ستون اصلی ترک می خورد، اما عبدالباقی که چند صد میلیارد برای این برج هزینه کرده بود و ۸ سال برای ساخت آن زمان گذاشت، ده ها جایزه و لوح تقدیر و دیپلم افتخار برای ساختمان سازی داشت و اگر ساختمان را خراب می کرد، آبرو و اعتبارش به خطر می افتاد به همین دلیل بین دوراهی سختی قرار گرفت و به جای اینکه ساختمان را خراب کند، سعی می کند مشکلی که پیش آمده را درست کند، با اینکه برای متروپل جواز برای ۶ طبقه صادر شده بود اما چندین طبقه هم اضافه کرد و با فرونشست و کج شدن ستون ها، کار ساختمان تمام شد.
عبدالباقی به جای اینکه ساختمان را خراب کند، به فکر مرمت و بازسازی متروپل می افتد و با کمک چندین مهندس و کارشناس از سایر شهرها، شروع به مرمت ساختمان در حال تخریب می کند. عبدالباقی با شمع زدن زیر سقف های زیرین، بتون ریزی دور ستون های آسیب دیده و…. سعی کرد ساختمان آسیب دیده متروپل را نجات دهد. اما هیچ کدام از این کارها، تاثیرگذار نبود و ساختمان متروپل در تاریخ ۲ خرداد ۱۴۰۱ فروریخت. طمع کردن عبدالباقی در ساخت ساختمان متروپل، نه تنها کاخ آرزوهایش را بلکه انسان های زیادی را قربانی خودش کرد. در ادامه این مقاله از تیم تولید محتوای بریم خرید بیوگرافی حسین عبدالباقی را به صورت خلاصه و مختصر برای شما عزیزان قرار دادیم. بریم خرید یک مرجع مقایسه قیمت است که قیمت محصولات و لوازم خانه و آشپزخانه را در اختیار شما می گذارد و با معرفی فروشندگان معتبر و مقایسه قیمت هر محصول در چندین فروشگاه، لیست قیمتی در اختیار شما قرار می دهد تا بتوانید خرید خود را از ارزان ترین فروشنده معتبر انحام دهید.
بیوگرافی حسین عبدالباقی
حسین عبدالباقی مالک برج متروپل آبادان بود که بعد از فروریختن ساختمان متروپل، دادستان آبادان دستور دستگیری او را صادر کرد برج متروپل آبادان توسط هلدینگ عبدالباقی ساخته شد.
هلدینگ عبدالباقی از سال ۱۳۳۶ در حال فعالیت است و از سال ۱۳۷۱ توسط حسین عبدالباقی توسعه یافت. این شرکت پروژه های زیادی در عرصه ساخت و ساز ساختمان های مسکونی، مراکز رفاهی، تجاری، اداری، درمانی و… انجام داده و پس از مدتی وارد عرصه مدیریت کارگاه و آجیل و خشک بار شد و توسعه یافت.
شرکت عبدالباقی با بیشتر از ۳۰۰ کارمند و پیمانکار مجرب در حال فعالیت بود که به دریافت مجوز، طراحی و اجرای کارهای ساختمانی و…. می پرداخت.
حسین عبدالباقی متولد سال ۱۳۶۰ در شهر آبادان بود که بر اثر ریزش ساختمان متروپل کشته شد چون خودش هم در زمان ریزش متروپل در ساختمان حضور داشت. عبدالباقی ها ۴ برادر بودند که مهندس و در حال ساخت و ساز بناهای قدیمی آبادان و ساخت برج ها و ساختمان های بزرگی بودند، پدرشان قبلا روی یک گاری در خیابان امیری آجیل می فروخت و در حال حاضر عبدالباقی ها یک آجیل فروشی نیز داشتند پدرشان سابقه بنایی داشت. برادران عبدالباقی با مسئولین رده بالا در آبادان نشست و برخاست داشتند به همین دلیل به راحتی مجوز دریافت می کردند، ساختمان متروپل هم با حضور استاندار وقت آبادان کلنگ زده شد و در آخر به صورت ناگهانی فروریخت.
در پی ریزش ساختمان متروپل، ۱۵ دستگاه آمبولانس و گروه های امدادی در محل حاضر شدند و در حال امدادرسانی هستند. تا به حال حدود ۲۹ نفر کشته و چندین زخمی از زیر آوارها پیدا شدند و همچنان عملیات برای جستجو جهت یافتن افراد احتمالی در زیر آوار ادامه دارد.