روش جداسازی یارانه افراد از خانواده

6691
جداسازی یارانه
دهک بندی یارانه ها و روش های جداسازی یارانه - بریم خرید

روش های جداسازی یارانه معیشتی

امروزه اکثر خانواده‌ها به دنبال جداسازی یارانه معیشتی خود هستند، چون معمولاً مردم به دلیل ازدواج یا طلاق، یا به دلیل بدسرپرستی، تغییر حضانت و حتی پس از رسیدن به سن قانونی ۱۸ سال، به دنبال جداکردن یارانه خود از خانواده هستند؛ اما روش‌ها و مدارک لازم برای جداسازی یارانه را نمی‌دانند به همین دلیل در این مقاله از تیم تولید محتوای سایت مقایسه قیمت بریم خرید به معرفی روش‌های جداسازی یارانه پرداختیم و مدارک لازم برای این امر را به شما معرفی کردیم. با ما همراه باشید.

بریم خرید یک مرجع مقایسه قیمت است که با معرفی فروشندگان معتبر و ارائه لیست قیمت برای هر محصول، ارزان ترین فروشنده لوازم خانگی را به شما معرفی می کند تا با نازل ترین قیمت، خریدی مقرون به صرفه از فروشگاهی معتبر داشته باشید.

سایت جداسازی یارانه

برای جداسازی یارانه از خانواده خود، می‌توانید با مدارک لازم برای به پلیس +۱۰ مراجعه کنید و مراحل لازم را انجام دهید و یا با مراجعه به وب‌سایت my.gov.ir نسبت به ثبت‌نام خانوار خود اقدام کنید همچنین کسانی که تابه‌حال یارانه نمی‌گرفتند و از ثبت‌نام جا ماندند نیز می‌توانند به این وب‌سایت مراجعه کنند و ثبت‌نام خود را انجام دهند.

مجردها چطور می توانند یارانه خود را جدا کنند؟

تمام کسانی که از خانواده خود جدا شدند می‌توانند یارانه خود را جدا کنند حتی اگر مجرد باشند، افراد مجردی که تابه‌حال یارانه نمی‌گرفتند یا یارانه آن‌ها قطع شده، می‌توانند با مراجعه به وب‌سایت my.gov.ir برای دریافت یارانه خود ثبت‌نام کنند.

جداسازی یارانه فرزندان

فرزندانی که ازدواج کردند یا گواهی عدم سازش دارند و حتی برای جداسازی یارانه فرزندان مجرد هم می‌توانید با مراجعه به فرمانداری و دریافت نامه‌ای مبنی بر جداسازی یارانه خود، به پلیس +۱۰ مراجعه کنید و برای جداسازی یارانه خود اقدامات لازم را انجام دهید.

جدا کردن یارانه بعد از ازدواج

بعد از ازدواج با در اختیار داشتن عقدنامه و شناسنامه، می‌توانید با مراجعه به پلیس +۱۰ گواهی مربوط به جداسازی یارانه را دریافت کنید و سایر اقدامات لازم را در وب‌سایت my.gov.ir برای ثبت‌نام یارانه خود انجام دهید.

نحوه جداسازی یارانه معیشتی از همسر

اگر با همسر خود زندگی می‌کنید و قصد دارید یارانه خود را از او جدا کنید و هرکدام در حساب خود یارانه دریافت کنید با مراجعه به فرمانداری و پلیس +۱۰ می‌توانید این کار را انجام دهید؛ اما ممکن است حکم دادگاه هم برای این کار لازم باشد.

جداسازی یارانه بعد از طلاق

زوج‌هایی که طلاق گرفتند با در اختیار داشتن طلاق نامه می‌توانند به پلیس +۱۰ مراجعه کنند و برای جداسازی یارانه خود اقدام کنند.

مدارک لازم برای جداسازی یارانه

برای جداسازی یارانه خود می‌توانید با شماره همراه سرپرست خانوار که با کد ملی خود او ثبت شده باشد، کد ملی، کد پستی، تاریخ تولد، شماره شبا یا شماره‌حساب و… به مراکز مرتبط و پلیس +۱۰ مراجعه کنید.

استعلام دهک بندی یارانه ها

برای اینکه بفهمید شما در کدام دهک هستید و یارانه به شما تعلق می‌گیرد یا خیر، می‌توانید با شماره ۰۹۲۰۰۰۰۶۳۶۹ تماس بگیرید تا بر اساس درآمدی که دارید، متوجه شوید جزء کدام دهک محسوب می‌شوید و یارانه به شما تعلق می‌گیرد یا خیر، این تلفن گویاست و می‌توانید با واردکردن شماره ملی و شماره همراهی با همان کد ملی، متوجه شوید که یارانه به شما تعلق می‌گیرد یا خیر.

همچنین می‌توانید با مراجعه به وب‌سایت hemayat.mcls.gov.ir  متوجه شوید که در کدام دهک قرار دارید و وضعیت دریافت یارانه نقدی شما چگونه است.

کسانی که جزء دهک اول تا سوم هستند مبلغ ۴۰۰ هزار تومان و کسانی که جزء دهک ۳ تا ۹ هستند مبلغ ۳۰۰ هزار تومان و دهک ۱۰ کسانی هستند که درآمد بالایی دارند و یارانه به آن‌ها تعلق نمی‌گیرد.