۶ راه برای تقویت وای‌فای خانگی

317
6 راه برای تقویت وای‌فای خانگی

به‌عنوان باهوش‌ترین فرد خانواده در زمینه فناوری، در واقع زمان زیادی است که من باید مشکلات وای‌فای خانه را شخصاً عیب‌یابی کنم. من مطمئن هستم که مادرم تنها کسی نیست که نمی‌تواند تفاوت بین اینترنت، اتصال پهن باند ما و وای‌فای ما را تشخیص دهد. این فقط نشان می‌دهد که وای‌فای خوب چقدر برای زندگی روزمره ما اهمیت دارد. برای بسیاری، اینترنت وای‌فای است. خوشبختانه، برای رفع سرعت پایین اینترنت بی‌سیم، دریافت بد سیگنال‌ها یا سایر مشکلات وای‌فای، لازم نیست متخصص فناوری یا مهندس باشید. در اینجا ۸ روش بسیار ساده برای تقویت وای‌فای خانه شما آورده شده است؛ بنابراین اگر علاقه دارید تا در مورد ۸ راه برای تقویت وای‌فای خانگی بیشتر بدانید در ادامه این نوشته از سایت بریم خرید همراه ما باشید. شما می‌توانید بعد از خواندن این نوشته به صورت شخصی اقدام به تقویت سیستم وای‌فای منزل شخصی خود کنید.

6 راه برای تقویت وای‌فای خانگی

وقتی سیگنال‌های وای‌فای پایین می‌آیند، ما بالا می‌رویم

سیگنال‌های وای‌فای نوعی سیگنال رادیویی هستند و درست مانند سایر سیگنال‌های رادیویی، سیگنال‌های WiFi زمانی که به صورت افقی و پایین حرکت می‌کنند بهترین عملکرد را دارند. آیا می‌دانید آنتن‌های تلویزیون و رادیو چگونه روی سازه‌های مرتفع یا بالای ساختمان‌ها ساخته می‌شوند؟ به همین ترتیب بهتر است که شما سیگنال‌های وای‌فای را از بالای سر خود بگیرید، در واقع بهتر بگوییم، وای‌فای را در ارتفاع قرار دهید.

6 راه برای تقویت وای‌فای خانگی

به طور جدی باید بالا بروید

از آنجایی که سیگنال‌های وای‌فای به سمت پایین، حرکت می‌کنند و در این حالت کارکرد مناسبی دارند، برعکس آن نیز صادق است: سیگنال‌های WiFi در حرکت به سمت بالا افتضاح هستند. به عبارت دیگر، اگر خانه شما چندین طبقه دارد، اتکا به یک‌روتر طبقه همکف احتمالاً به‌سرعت و پوشش ناامیدکننده‌ای منجر می‌شود. محبوب‌ترین راه‌حل این است که یک‌روتر WiFi دوم را در طبقه بالا راه‌اندازی کنید و پوشش خود را افزایش دهید. چند راه برای انجام این کار وجود دارد.

6 راه برای تقویت وای‌فای خانگی

چیزها را از سر راه بردارید

به‌خاطر WiFi، لطفاً روتر خود را در کابینت یا کمد پنهان نکنید. دیوارها و موانع فیزیکی می‌توانند به طور جدی سیگنال‌های وای‌فای شما را مختل کنند. مصالح ساختمانی نیز می‌تواند بر عملکرد وای‌فای شما تأثیر بگذارد. برای مثال، سیگنال‌های وای‌فای برای عبور از دیوارهای بتنی مشکل زیادی دارند؛ اما راحت‌تر از دیوارهای خشک عبور می‌کنند. فلز همچنین امواج رادیویی را جذب می‌کند، بنابراین یک حصار فلزی یا میله‌های فلزی در عبور سیگنال‌های WiFi اختلال ایجاد می‌کند؛ بنابراین هرچقدر هم که روتر وای‌فای شما زشت باشد، بهترین مکان برای آن در فضای باز است.

6 راه برای تقویت وای‌فای خانگی

سعی کنید وای‌فای خانه خود را به هم متصل کنید

اگر با پوشش وای‌فای خود مشکل دارید و نمی‌توانید کابل‌های اترنت را در اطراف خانه خود اجرا کنید یا از اتصالات سیمی استفاده کنید، می‌توانید یک سیستم مش وای‌فای دریافت کنید. مش وای‌فای چیست؟ یک سیستم مش وای‌فای از چندین روتر کوچک تشکیل شده است که مانند نقاط مختلف یک وب به یکدیگر متصل می‌شوند و یک شبکه مش وای‌فای یکپارچه را تشکیل می‌دهند. هر واحد روتر مش (غیر از واحد “پایه”) فقط به یک منبع برق برای کار نیاز دارد تا نصب آنها در اطراف خانه شما به‌اندازه کافی آسان باشد؛ بنابراین اگر خانه شما دارای “مناطق مرده” وای‌فای است، گسترش پوشش وای‌فای خود به آن مناطق به‌سادگی با قراردادن یک واحد روتر مش وای‌فای در آنجا قابل‌کنترل کردن است. امروزه انواع محصولات مش وای‌فای در بازار موجود است.

6 راه برای تقویت وای‌فای خانگی

دو باند بهتر از یک است

به یاد دارید که چگونه گفتم سیگنال‌های WiFi سیگنال‌های رادیویی هستند؟ زمان آن فرارسیده است که با فرکانس‌های رادیویی وای‌فای این مفهوم را یک‌قدم به جلوتر برداریم. به عنوان سیگنال‌های رادیویی، سیگنال‌های WiFi در فرکانس‌های خاصی کار می‌کنند. اگر سیگنال‌های رادیویی متفاوتی در یک کانال فرکانس دارید، تداخل دریافت خواهید کرد. آیا صدای نافذ “bzzt-baba-bzzt-baba-bzzzzzt” را می‌شناسید که وقتی تلفن خود را خیلی نزدیک بلندگوهای رادیویی خود قرار می‌دهید، پخش می‌شود؟ این تداخل است “دو باند” به روترهایی گفته می‌شود که سیگنال‌های WiFi را در ۲ باند فرکانسی مختلف پخش می‌کنند: ۲٫ ۴ گیگاهرتز و ۵ گیگاهرتز. در واقع، با یک‌روتر دو بانده، ۲ شبکه وای‌فای مجزا خواهید داشت، یکی برای ۲٫ ۴ گیگاهرتز و دیگری ۵ گیگاهرتز. بسته به دستگاه یا رایانه‌تان، می‌توانید از هر باند استفاده کنید، اگرچه دستگاه‌های قدیمی‌تر نمی‌توانند باند ۵ گیگاهرتز را تشخیص دهند. به طور کلی، شبکه ۲٫ ۴ گیگاهرتز معمولاً از تداخل رنج می‌برد؛ زیرا در کانال‌های موجود محدودتر است و بنابراین معمولاً کندتر است. مزیت استفاده از ۲٫ ۴ گیگاهرتز این است که برد بیشتری دارد. اگر مسافت مشکلی ندارد و دستگاه شما از آن پشتیبانی می‌کند، باید تا حد امکان از شبکه ۵ گیگاهرتز استفاده کنید تا از مشکلات تداخلی و سرعت وای‌فای کند جلوگیری کنید.

6 راه برای تقویت وای‌فای خانگی

آنچه در مقابل شماست را فراموش نکنید

عملکرد وای‌فای فقط به روتر وای‌فای شما بستگی ندارد، بلکه به دستگاه یا کامپیوتری که از بی‌سیم استفاده می‌کنید نیز بستگی دارد. اگر به یک‌روتر جدید ۸۰۲٫ ۱۱ac ارتقا دهید و هیچ یک از دستگاه‌های شما از AC بی‌سیم پشتیبانی نکنند، سرعت وای‌فای شما بهبود نمی‌یابد. به طور مشابه، اگر تلفن شما نتواند شبکه ۵ گیگاهرتزی را شناسایی کند، دریافت یک‌روتر دو بانده به‌سرعت بی‌سیم تلفن شما کمکی نمی‌کند. گاهی اوقات مشکلی که سرعت وای‌فای شما را محدود می‌کند ممکن است دستگاه یا لپ‌تاپ مورداستفاده شما باشد، بنابراین همیشه خوب است که بررسی کنید کدام یک از فناوری قدیمی‌تر استفاده می‌کنند و ارتقا آنها را در اولویت قرار دهید.

6 راه برای تقویت وای‌فای خانگی

نتیجه‌گیری

در یکی دیگر از نوشته‌های بلاگ سایت بریم خرید در مورد ۶ راه برای تقویت وای‌فای خانگی صحبت کردیم و اطلاعاتی را در این زمینه مورد بررسی قرار دادیم. امیدواریم که مطالب بیان شده در این نوشته برای شما مفید بوده باشد و از آنها بهره‌مند شده باشید. شما می‌توانید اطلاعات بیشتری را در بلاگ سایت بریم خرید در مورد موضوعات مختلفی کسب کنید.

منبع: myrepublic